Autolakering

Hos JL ApS tilbyder vi autolakering i professionel opvarmet trykkabine.

Vi maler med de bedste lakker fra Lechler og Spies-Hecker. Vores blandeanlæg kan blande præcis den farve du ønsker, og vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

En bil er en stor investering. Derfor må en reparation af en skade eller en heloplakering af din bil være baseret på tillid til din reparatør. Det finder du hos os!

Bilen bliver slebet, grundet, spartlet, sandet, mellemslebet og lakeret 2 gange.

Priserne er excl. af-/påmontering i forbindelse med lakeringen, samt reparation af gennemtæringer og større buler (separat pris aftales).

Vi kan give dig en fast pris, når du kommer forbi med bilen.

Priserne er baseret på udvendig lakering i samme farve. Ved farveskift aftales pris.

Merpris ved metalfarve.

Har du fået en ridse et sted på bilen, så klarer vi småreparationer på 1-2 dage.

JL_icon_industri_shadowIndustrilakering

Den klassiske lakeringsmetode med helt moderne laktyper, der er specielt udviklet til industriel lakering.

Vådlakering anvendes på de fleste overflader. Vådlakering vælges når pulverlakering ikke er muligt, eller når der stilles krav om udspartlinger, afdækninger eller specielle farver. Ligeledes undgås de høje hærdetemperaturer som pulverlakering kræver. Vi maler med både vandbaserede lakker, epoxy, akryl og polyuretan, og kan blande op til 20.000 forskellige farver.

Er der behov for at overholde korrosionsklasse1,2 eller 3, så kontakt os for et tilbud.

Vi råder over 2 malerkabiner på hhv. 5m x 4,5m x 12,5m og 2,3m x 2,2m x 5m

Udføres på de fleste materialer.

JL_chair_shadowMøbellakering

JL ApS tilbyder også møbellakering, og vi kan male på stort set ALT!

Din hvide spisestue frisker vi op, så den bliver som ny. De smukke gamle arvede møbler, som måske ser lidt trætte ud, giver vi nyt liv med fx flotte pastelfarver. Montana-reolen fra 70’erne bliver tidssvarende hvid eller en anden ønsket farve. Kom med dit møbel, og lad os give dig et godt bud på, hvor flot det kan blive.

I forbindelse med sprøjtelakeringen, tilbyder vi også glasblæsning af fx hårdttræ og rustfrit stål.

Og der er frit valg på farvekortet!

Ring til os og få en snak, eller kig forbi med møblerne, så får du en god fast pris med det samme.

JL_icon_metalisering_shadowMetallisering

Vi udfører metallisering med lusbueanlæg, hvor 2 zinktråde fremføres og smeltes i en dyse, hvorefter materialet sprøjtes og brændes ind i emnet. Herved opnås en let ru overflade, og jernet indkapsles og er dermed rustbeskyttet. Metallisering kan udføres i flere lag alt efter behov og ønsker. Metallisering kræver ingen tørretid, og der kan males direkte på overfladen, som har en uovertruffen vedhæftningsevne. Metalliseringen kan også stå alene.

Der kan ikke svejses på en metalliseret overflade.

JL_icon_glas_shadowGlasblæsning

Glasblæsning bruges typisk til rustfrit stål, aluminium, træ, messing, kobber, plast og glas. Overfladen efterlades meget ensartet silkemat. Glasblæsningen fjerner også misfarvninger fra svejsning, og andre bearbejdningsprocesser.

Vores glasblæsningskabine måler 3m x 3m x 8m.

JL_icon_sand_shadowSandblæsning

Fjerner rust, maling,  glødeskaller o.lign. og giver en ru overflade, så emnet derefter er klar til at blive entenmalet eller evt. metalliseret.

Vi blæser med sand eller med stålgrit. Stålgrit bruges såfremt der kræves en meget ru overflade til fx efterfølgende metallisering, eller hvis emnet har ekstra meget rust.

Vi råder over en sandblæsningskabine på 5m x 4,5m x 12,3m.